Förbättrad skrivupplevelse med WriteReader

Vi är övertygade om att när det gäller att lära sig att skriva, är det viktigt att ha verktyg som är både effektiva och inspirerande. Därför är vi stolta över att presentera de senaste förbättringarna i WriteReader – för att göra skrivandet ännu enklare, roligare och mer givande för både lärare och elever.

1. Bättre prestanda

Vi har arbetat för att förbättra prestandan i WriteReader. Resultatet är en smidigare och snabbare användarupplevelse som gör skrivandet till en ännu mer flytande process. Nu kan du och dina elever fokusera ännu mer på själva skapandet och lärandet.

2. Bättre utnyttjande av skärmen

För våra användare på alla typer av enheter, och i synnerhet för användare av Chromebooks, som har relativt smala skärmar, har vi gjort förbättringar när det gäller bokstorlekarna. Genom att ta bort en topplista har vi öppnat upp utrymme för att göra böckerna större och lättare för eleverna att arbeta med under både skriv- och läsprocessen. 

3. Ny meny

För att göra navigeringen ännu enklare och snabbare har vi infört en fräsch och intuitiv meny. Nu kan du snabbt och smidigt komma åt alla funktioner, verktyg och alltid se vilka inställningar som är aktiverade.

4. Bättre textskalning

En annan viktig förbättring är textskalningen, vilket gör att texten anpassar sig bättre till olika skärmstorlekar/upplösningar och mängden av text eleverna har skrivit. Den tidigare versionen hade tre skalningssteg, där vi i den nya har fem steg. Det innebär till exempel att elever som skriver korta texter kommer att uppleva att deras tar mer plats i textfältet.

5. Mindre förbättringar av design och gränssnitt

Vi har också genomfört mindre grafiska justeringar för att förbättra användarupplevelsen ytterligare och göra WriteReader ännu mer tilltalande för både lärare och elever. Varje detalj är utformad för att maximera tillämplighet och inspirera till kreativitet. 

Vi hoppas att dessa uppdateringar och förbättringar kommer att berika skrivupplevelsen för dig och dina elever. Uppdateringarna kommer att vara tillgängliga automatiskt från slutet av februari.

Testa den nya versionen av helt gratis

Är du inte redan användare av WriteReader, kan du lätt skapa ett konto helt kostnadsfritt på app.writereader.com och testa en stor del av funktionerna i WriteReader med dina klasser. I gratisversionen kan du skapa upp till 60 böcker.

Har du kommentarer eller önskemål om nya funktioner, är du alltid välkommen att skriva till oss på info@writerreader.com.

Vänliga hälsningar,
WriteReader-teamet

Share this post

Förbättrad skrivupplevelse med WriteReader

Share this post

SIGN UP FOR MONTHLY UPDATES

Receive our newsletter with tips and news.

Scroll to Top